Disclaimer

Disclaimer

Mike’s Just For Men verleent je hierbij toegang tot de website www.mikesjustformen.nl en nodigt je uit hier aangeboden artikelen af te nemen. Onze website www.mikesjustformen.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar externe bedrijven of organisaties waarmee wij samenwerken, zijn eigendom van Mike’s Just For men.

De website, of onderdelen daarvan, mogen niet openbaar gemaakt, gekopieerd of opgeslagen worden zonder schriftelijke toestemming van Mike’s just for Men. Het is daarnaast niet toegestaan om verstrekte informatie op deze website te kopiëren, af te drukken of te gebruiken/verspreiden voor persoonlijke doeleinden.

Mike’s just for Men behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Alle getoonde prijzen op de website www.mikesjustformen.nl zijn onder voorbehoud van typ- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Op basis van deze dergelijke fouten komt dus ook geen overeenkomst tot stand.