Over Mike’s Just For Men

Volg ons
Wij zijn te vinden in

Over MIke's just for men

Het verhaal van Mike’s Just For Men begint in 2012 op de markt. Mike rijdt het hele land door om partijen merkkleding in te kopen en voor een zachte prijs op markten te verkopen. Aan zijn kraam is het gezellig: persoonlijke contact, ruimte voor een geintje en natuurlijk eerlijk advies. In korte tijd krijgt hij een grote groep trouwe klanten.

In 2014 opent Mike’s Just For Men zijn eerste winkel in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf dat moment gaat het hard. De verkoop op markten stopt, maar klanten blijven vanuit het hele land naar Mike’s komen. Ze komen niet alleen voor de mooie kleding en scherpe prijzen, maar ook voor de winkelbeleving.

Mike’s staat voor goede service, persoonlijk contact en eerlijk advies. De koffie staat altijd voor je klaar. Zo blijft winkelen bij Mike’s nog echt een dagje uit.

Inmiddels heeft Mike’s drie grote winkels met de nieuwste collecties in Barendrecht, Hellevoetsluis en Breda en een aparte winkel met outlet in Barendrecht. Daarnaast wordt er gewerkt aan de lancering van een online shop. De komende jaren blijven we zoeken naar mooie locaties om nieuwe winkels te openen.

Main Menu