Volg ons

Over Mike's just for men

Het verhaal van Mike’s Just for Men begint in 2012 op de markt. Mike rijdt het hele land door om partijen merkkleding in te kopen, om vervolgens voor een zachte prijs te verkopen op verschillende markten, Mike was overal. Aan zijn kraam was het altijd gezellig; veel persoonlijk contact, ruimte voor een geintje en natuurlijk eerlijk advies. In een korte tijd krijgt Mike een groep aan trouwe klanten.

In 2014 opent hij samen met Marlie de eerste échte winkel. Deze winkel werd geopend in Hendrik-Ido-Ambacht. Vanaf dat moment gaat het hard. De verkopen op de markten stopt, maar de klanten blijven uit heel Nederland naar Mike’s komen. Ze komen niet alleen voor de mooie kleding en scherpe prijzen, maar ook de winkelbeleving trekt ze naar het pand.

De winkel werd te klein en Mike zag grotere plannen voor zich. Zo verhuisde hij naar Barendrecht om daar verder te bouwen. Inmiddels heeft Mike’s drie winkels met de nieuwste collecties in Barendrecht, Breda en Hellevoetsluis en daarnaast is de Mike’s outlet een bekend fenomeen, welke te vinden is in een aparte winkel in Barendrecht.

Bij de fysieke winkels blijft het niet, want ook online is Mike’s Just for Men de markt aan het veroveren. In de online shop kun je de gehele Mike’s collectie shoppen. De winkelbeleving staat nog steeds op nummer één en dat is in de webshop net zo. Je kunt altijd terecht voor advies of een vraag en dat wordt gedaan met plezier. Het persoonlijke contact is na al die jaren nog steeds terug te vinden en dat is waar Mike’s Just for Men voor blijft staan! Dus heb je zin een lekker bakje koffie en een gezellige babbel? Wip eens lekker langs in een van de winkels ;)!