Mike’s Just for Men herenkleding Barendrecht

Bezoek onze shop voor topmerken herenkleding én outlet
Mike's just for men logo - Home.

Welkom bij Mike’s Just For Men herenkleding Barendrecht!

Houd jij van stoere kleding van verschillende topmerken, dan zit je bij Mike’s Just For Men Barendrecht helemaal goed. Je vindt ons in winkelcentrum Carnisse Veste in het Havenkwartier. Onze shop is 500m2 groot en hangt vol met de nieuwste en tofste kledingcollecties voor mannen. Speciaal voor jou geselecteerd uit de mooiste merken zoals Fred Perry, Lacoste, Lyle & Scott, Hugo Boss, Black Bananas, MA.STRUM, Quotrell, Calvin Klein en nog veel meer toffe merken.

Kom gezellig langs! Dan word je leuk ontvangen door één van onze medewerkers. Neem rustig de tijd om rond te kijken in de winkel. Twijfel zeker niet om advies aan één van onze medewerkers te vragen. Zij hebben veel ervaring en staan voor je klaar met goede service, eerlijk advies én natuurlijk een lekker kopje koffie. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in onze outlet kelder, exclusief bij Mike´s herenkleding Barendrecht. Hier kun je fantastische items vinden van vele topmerken tegen een lagere prijs.

Heb je vragen? Je kunt ons tijdens de openingstijden van de winkel telefonisch bereiken via het telefoonnummer: 0180842149.

Onze winkel is 7 dagen per week geopend. Lukt het je niet om overdag langs te komen? Geen probleem, wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag tot 21:00 uur geopend!

Je kunt ons ook nog volgen op onze sociale media kanalen

Openingstijden Barendrecht

Bezoek onze shop voor topmerken herenkleding én outlet
Maandag
12:00 – 17:30
Dinsdag
10:00 – 21:00
Woensdag
10:00 – 21:00
Donderdag
10:00 – 21:00
Vrijdag
10:00 – 21:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
12:00 – 17:00

Altijd sale bij Mike’s Outlet Kelder in Barendrecht

Dikke kortingen op topmerken herenkleding? Dan zit je goed bij Mike’s Outlet Kelder in Barendrecht. Voorheen hadden wij de Mike’s outlet store. Nieuw is nu de outlet basement in onze winkel van Mike’s Just For Men, in het winkelcentrum Carnisse Vest Barendrecht. Hier kun je de tofste merken vinden zoals Fred Perry, Lacoste, Lyle & Scott, Hugo Boss, Black Bananas, MA.STRUM, Quotrell, Malelions, Calvin Klein en nog veel meer voor de fijnste, lage prijzen. Twijfel niet om langs te komen! Onze medewerkers lopen rond voor het verzorgen van goede service, eerlijk advies en een lekker bakje koffie.

Over winkelcentrum Carnisse Veste Barendrecht

De winkel van Mike’s Just for Men herenkleding Barendrecht vind je in winkelcentrum Carnisse Veste. De winkel van Mike’s kun je vinden op de eerste etage van het winkelcentrum. Het winkelcentrum Carnisse Veste is semi-overdekt door een glazen koepel, zodat je toch nog open, maar ook beschut kunt rondwandelen om goed te winkelen. Het winkelcentrum heeft meer dan 40 winkels met de mogelijkheid om de dagelijkse boodschappen, kleding, cadeau’s en nog veel meer te gaan shoppen. Daarnaast kun je er ook terecht voor een hapje, ijsje en een drankje. Je hoeft je hier dus zeker niet te vervelen.
Kom je met de auto dan kun onder het winkelcentrum parkeren in de ondergrondse parkeergarage of kom met het OV? De tram stopt precies voor Mike’s Just for Men! Wil jij op de hoogte gehouden worden over het laatste nieuws over het Winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht, dat kan! Je kunt hen volgen op Instagram op @winkelcentrumcarnisseveste en je kunt hen volgen op Facebook onder de naam Carnisse Veste.

Jouw garderobe uitbreiden met een tof kledingstuk?

Kom shoppen bij Mike’s Just for Men herenkleding Barendrecht