fredperry.png
Fred Perry richtte in 1952, na zijn zeer succesvolle tenniscarriere, het casual kledingmerk op. Sinds oprichting is het merk Fred Perry uitgegroeid tot een vooraanstaand kledingmerk met veel aanzien. Met recht heeft het merk een plaats in de voorhoede van de Britse modewereld.

De bekende Fred Perry polo's zijn te herkennen aan het logo op de linkerborst en de combinatie van strepen op de stijlvolle kraag en uiteinden van de mouwen. Niet alleen zijn de polo's een lust voor het oog; ook onderscheiden ze zich door de heerlijke slim-fitted pasvorm en zitten daardoor heerlijk om het lichaam. Dit maakt de polo's tot een stijlvolle must-have die niet mag ontbreken in elke kledingcollectie. Bij Mike's vind je de bekende Fred Perry polo's in diverse standaard en frisse kleuren.

Ook de stijlvolle jacks van het Fred Perry-assortiment kennen een modieus design en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en desings, variërend in opstaande en y-vormige kraag. De jacks zijn niet alleen perfect te combineren met de polo's, maar ook met t-shirts uit de collectie.

Bij Mike's vind je een groot assortiment Fred Perry polo's, sneakers, jacks en t-shirts!
fredperry3.jpg
fredperry9.jpg
fredperry2.jpg
fredperry6.jpg
fredperry7.jpg
fredperry10.jpg
fredperry5.jpg